Terima Kasih Semua !

Tuesday, 25 June 2013

Makan Action Figure sambil Karok

hahaha,, hari2 makan besar,,, besar2 hari makan,,, makan2 hari besar,, haha
ni event malam tdi,, aku ngn kwn2 makan,,, tgok je la yer,,hehee sedap kot,,,


ikan 3 rasa, tomyam campur, kailan ikan masin, daging masak merah, ayam masak gajus,,
sotong goreng tepung, kerabu mempelam,, air tembikai,, hik3,,, kalau x kenyang x tau la, hehehe

kalau korunk hebat,, ni apa??? 

salah seorang pemakan tegar,, kuat makan,, -_-"

lepas makan kiteorg ke uptown bdr perda,,, tujuan aku sebenarnya nak cari action figure yg murah2 kat sni,,, tapi,,,, bila dah smpai,,, xde plak,,, byk kedai yang tiada lesen barang jualannya kena rampas,,
duk tdiam ja pakcik2 yang bniaga tu,,, sian pun ada,,,

kosong,,,, huk3, biasanya penuh,,,, mmmm

ada la tinggal beberapa kedai je,,, org ramai,, tpi kedai x banyak,,,


x puas hati,,, kteorg p uptown bayan baru, kat situ kteorg jumpe action figure nih,, hahaha
yang dicari dah jumpe!! nak beli yang original x mampu,,,,huk3,,

hah! dlm plastik g,,,

abg kedai tu tgh duk terangkan harga,, bla bla bla... last2 kwn2 aku pun beli pe yg patut,, ahhahaa

si abg long kawasan ni beli satu set nih,,, harga satu set action figure "one piece" nih bru RM 65 ja,, heheh
murah kan,, ehehee

si apit darkness ni lak beli action figure "naruto" .. ahaha stiap satu rm 15...
total abis kt kedai ni jer dlm RM 120.. hehehe


lepas tu,, kteorg p lenjan karok,,

ni dia raja karok,,, haaha nyanyi mcm menjerit,,, hahahaha
terbaik! high note tu petik jari ja,, hahhaa

ni je aku beli,, sedih kan, hehehehe tapi cantik kot,,, minat kumpul hotwheels,,, heee,,, action figure??
lekluuu,,,, de duit aku beli punye,, hehehee

tu ja,, puas berjalan di penang,,,
rindu rumah plak yang jauh nunnnnn di selatan....
^_^

huhuu
Assalamualaikum...

2 comments:

  1. Eh, uptown perda??? Dulu every weekends sy slalu g sana ngn membe gak..study sana ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...