Terima Kasih Semua !

Sunday, 5 February 2012

5 Mutiara Kata Pilihan

Salam!!
yerp,, lau korunk tanya,,, popoi minat ke ngn mutiara2 kata nie,,
popoi sgt minat,,,,
hehee,,, ni plak pilihan 5 terbaik popoi buat masa ni,,,
jum layan,,,,, ^_^

#1
Harapan tinggallah harapan jika tidak disertakan dengan tindakan, 
Impian tinggallah impian jka tidak diselaraskan dengan kemampuan~

#2
Senyum lah walaupun didalam hati anda sdang bersedih,,, 
Paling tidak,, senyuman anda itu dapat buat org sekeliling 
yg turut bersedih mendapat sedikit kebahagiaan drpd diri anda~

#3
Jika anda mahu membuat sesuatu, anda akan cari jalan.. 
Jika anda tidak mahu membuat sesuatu, anda akan cari alasan~

#4
Berani biar penuh adab,, bukan berani tapi biadap~

#5
My name is I.. My problem is LOVE.. The solution is YOU~
^_^

yessss,,, the solution is you kawan2 blogger!!! ^_^
truskan membaca blog popoi k,,,
lau rse blog ni masih de kekurangan,,,
silalah tinggalkan komen,,,
^_^
popoi siap sedia tuk penambahbaikan,,,

babai guys!
salam,,
chillok~~~

37 comments:

  1. The solution is YOU and its mean mme aite? Thank you. i help you tackle your 'LOVE' and you will go for forever alone. Then, you no problem anymore. Hehehe. Jokes only.

    Untuk blog ni, aku lebih suka baca suatu potong ayat jika ditaip dengan penuh tanpa ada singkatan. Will ya? :)

    ReplyDelete
  2. okeh2~~ ^^ cadangan diterima~ tq k,, hihii

    ReplyDelete
  3. Suke la yg last tu #5. Haha.

    Btw, follow sini :)

    ReplyDelete
  4. tq cheyah,, nanti popoi follow lik k,, ^^

    ReplyDelete
  5. kate kate yg boleh bagi semangat ..hhuhuh

    ReplyDelete
  6. terkejut pagi2 dtg sini tertengok gmbr buasir..

    ReplyDelete
  7. versi baru pasal berani tu.ahhaha dlu berani kerana benar

    ReplyDelete
  8. kata2 pilihan yg memang awesome laa...hehe

    ReplyDelete
  9. ala takde butang like pulak..aku nak like yang kedua tu..btw follow sini..

    ReplyDelete
  10. the only solution for unrequited love is revenge haha, boleh jadi mutiara kata tak?

    ReplyDelete
  11. kata 2 nya bagus...mengena di hati..boleh lah di pakai kalau perlu nanti...

    seneng nemu blog keren ini. sukses gan.

    ReplyDelete
  12. Terbaek bro.. kalau ada button like, aku dah like da kata2 nie.. terutama no 5 tu.. :)

    ReplyDelete
  13. aku pon suke jugak..suke semua bole?hehe

    ReplyDelete
  14. yang number dua tu best... yg lain pun lahh..semualah... hehee..

    pokcik eddy menganggap mutiara2 kata sebagai terapi diri...

    ReplyDelete
  15. Good luck dalam dunia blogging okeh.. ^^.

    chopp suka no 5. thihihi

    ReplyDelete
  16. haa samala aku sokong Mr Trolluzz (betul ke ejaan dia cenggini?)

    kurangkan guna ayat singkat, mudah readers baca :)

    entry bagus untuk awal2 tahun cenggini, bagus untuk bina semangat dan motivasi diri

    Selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  17. hik hik. amboi popoi. cer buat satu quote khas utk saya. :D

    ReplyDelete
  18. Best and smart mutiara kata ni nak copy leh..

    ReplyDelete
  19. Hai popoi! Salam kenal! Terima kasih sudi berkunjung ke blog ZON PERMAISURI CHOMEL

    Nice quotes tho! ^__^

    ReplyDelete
  20. nice blog bro.. slamat berkenalan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...