Terima Kasih Semua !

Thursday, 6 June 2013

Kenapa Blogger Setahun Jagung Cam Aku X naik2! sebab2nye,,

Sebab pertama! haahaha
"tiada identiti"
bukan sebab tiada langsung,, cuma masih tercari-cari... kalau korunk perasan,,
blogger2 suam ni kdang2 de yg terpengaruh dengan cara blogger2 hot manage blog.. manage entry dorang..
bab entry pun kdang2 kita ni xtau nak buat cmne tuk tarik perhatian orang..
buat entry cmni x kne,, camtu x kne,,, last2 boring,, babai blog,,,
berhabukk,,,

sebab kedua!!
"pemalas"
yerr,, blogger cam aku pemalas nak maintain viewers...
pemalas nak blogwalking,,,
pemalas segala benda lah,,, lau malas,, macam mana kita nak dpt feed back drpd blogger lain..
blogwalking pun tidak,,, nak org dtg blog kita,,, mimpi seribu kali mimpi,, hehehe
so,, kita kne rajin2 lah terjah blog org,, tinggalkan jejak,, tapi,,, jangan lah terlalu berharap
cara ni menjadi k,, hehehe

sebab ketiga!!
"muka x hot"
sebab nbr 3 ni x strong pun,,, kebarangkalian tu masih ada la,,,
sbb ada jugak blog yg identiti tuan dia dirahsiakan,,,
tapi still ramai dtg n komen sbb cara penulisan dia yang osem,,,
tp kredit r tuk yg muka hot, kelebihan tu still ada... hew3

sebab keempat!!
"bahasa rojak"
aah,, cam kat blog aku,, entry ni,, hehe
dulu pernah ada org tegur,, klau x guna perkataan shortform nih,,, lagi dia suka,,
xpe la,, x suke xpe,,, saya keras kepala,,, bukan apa,,, senang kot,,, 
dah hari2 mnaip msj kat hp,,, terbiasa,,, hik2
adik2 skolah jgn ikut,,,

sebab kelima!!
"memeningkan"
semalam aku blogwalking jap,,, lepas la 10 blog,,, 
tapi kepala aku jem,, pening,,,, 
pening ngn liplapliplap blog someone,,, hurmmm,,,
byk sgt aksesori tambahan,,, sorry k,,,
bukan saya kejam nak kutuk awk,,, tapi,,,,

 tapi,,,,,


tapi,,,,, 



mungkin salah satu sebab jugak kot,,,
org nyampah nak masuk lepak kat blog,,, huk3


sebab keenam!!
"tajuk"
setelah pemerhatian dilakukan,,, tajuk sesebuah entry amat penting,,
penting untuk tarik orang dtg baca,,
lau tajuk bosan,,, xde nye org nak dtg tgok,,,
kadang2 org ckp,, tajuk dah tragis,, bukak2 xde ppe pun,,,
thats trick,, men jahat?? leh ke??
tu xtau lah,, apa kata super senior dlm dunia blog nih,,, hmmm
bagi pandangan sikit...
pada aku,, tajuk giler gempak,, dalam xde ppe merupakan satu strategi...
kalau org dah x suka pastu,, tanggung sendiri la yer,, ehehhe
risiko tu tetap ada...

sebab ketujuh!!
"sama"
entry yang sama dengan blog2 lain,,, maksud sama ni cam lebih kurang r...
cthnye : entry si A buat sal haiwan2 yang pelik didunia,,,
dtg blogger B,,, buat entry binatang2 yang pelik didunia...
tu la,, kdang2 kita rasa entry kita dah menarik,,,
tpi sebenarnye lama dah org dah buat,,,
tu yg susah tuh,,,,
xde spe pun nak tgok,,,,

sebab kelapan!!
"xde masa"
dulu2,,, slalu gak aku p terjah blog org,, ada yang besh,,,
tapi skunk blog tuh dah syap,,, entry pun slow dah,,, hmmm
faktor masa kot,,, masing2 tgh study,,,
cam awal2 dlu aku ckp la,, 
nak kne maintain la nak jdi top,,,,
tapi ingat senang?? hahahaa
susah2,,,, benda apa yg x susah,,, habaq mai,, ahha

sembilan!!
dah2,,, aku dah penat mnaip,, ahahha
tadi bru balik menukang,,,
tu je r kot,,, 
mungkin ada yang cam kasar ckit ayat,,,
maaf yer byk2,,, 
saya juga blogger suam,,,, masih terkial2...
masih belajar dengan senior2 dlm dunia blog ni,,,
aku sarankan,,, pd yg suam2 cam aku ni,,, x salah kita belajar dri blogger2 top nih,,,
untung2 blog korunk ramai viewers,,, ^_^

salam maaf dan salam 1 blogger!
eh,, politikssssssss,,,
-_-"

Assalamualaikum!


psst : ahad ni ke ujibakat AF10,, teman kawan,,, jum3,,, 





21 comments:

  1. hahaha banyak sungguh sebab dia...:) apa pun nice blog )

    ReplyDelete
  2. hehehe kadang2 macam sama lak dengan i.. haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,, kan,,, tringin nak jd top blogger,, :P

      Delete
  3. Haha blog saya lagilah suram ra ram -.-

    ReplyDelete
  4. hehe. sma ja kita. sy pown tak naik2. biasa2 ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,, ada cara naik cpat x? ahhaaha

      Delete
  5. Teman kawan ker ko yg nak join? Hehe

    ReplyDelete
  6. ahahhahaha....... bkn sng nk up.... bukan susah nk down :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe,, nak maintain pun ssah,, -_-"

      Delete
  7. hamboiii bnyk btul sbb eh..same je mcm sy...dua tahaun still suam3 kuku..hehehhe xpe laaaaaaa nk wt mcm mne..hehe..x hot

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,, x hot pun xpe,, cri cra tuk hot,, ehehhe :)

      Delete
  8. bab malas dan xde masa tu stuju.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa,,, kne de geng,, bru syok,, ehhee

      Delete
  9. malas, takde masa, takde mood
    ni sebab utama kalau lama tak update blog,haha

    tak hot tak pe, cool pun jadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul3,,, cool tu penting,,, hehehe :P

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...