Terima Kasih Semua !

Tuesday, 2 August 2011

Buat la Pop up dan hilangkan Verification !! ^_^



Salam!!
morning2 nie,,
saja nk wat entry sal nie,,, aku pun baru g dalam dunia blog nie,,
aku tau sal ni pun sebab ada blogger yg dah pro ajar aku,,
aku ikut pe yang beliau kata,,
dan resultnya,, orang lebih mudah untuk komen kita punya entry,,
cepat dan mudah! tu yg penting,,,
xde la pening kpala sesape yang baca blog tuk isi verification dan tunggu loading page,,,
so aku sarankan,, sapa2 lom wat pop up dan hilangkan verification,,
meh la wat! ^_^

cara nyer senang jerp,,,

mula2,, klik DESIGN >>>> SETTING >>>> COMMENTS !!
pastu p kat COMMENTS FROM PLACEMENT >>> tukar la POP UP WINDOW...
pastu korunk p lak kat SHOW VERIFICATION BLA BLA BLA ?? klik pada NO~~
ehhee ^_^ DONE!

pastu insyaallah makin ramai nk komen~~ 

p/s : pandai2 plak aku nie~~ =_=
heehee dah berjaya gtau! 

31 comments:

  1. yg nie kecik setuju sgt2....hikhik...

    ReplyDelete
  2. hehee kecik! good2!! ehehe ^_^

    ReplyDelete
  3. ngee..xsuka verification..sebab menyakitkan mata...da jadik macam fb..xbest2...

    ReplyDelete
  4. betull tuu, nyusahkan jerr :)

    ReplyDelete
  5. hehe,, kan2,, ^_^ tq komen yer~~

    ReplyDelete
  6. menyampah gile cik ana dgn bende alah tu..kalo blog sape yg buat gitu mmg cik ana out terus lah..mls nk komen pape..huuuu~

    ReplyDelete
  7. kih33~~ saba2~~ buln pose nie,, ^_^

    ReplyDelete
  8. setuju! verification tu menyusahkan...

    ReplyDelete
  9. yup btul...
    ^_^
    setuju ah ngan ko poi..
    hehehe, main tangkap muat sja aku pggil nma ko kan.

    ReplyDelete
  10. hahahaaa,, betul la tu,, kwn2 panggil poi jep,, ehehhe ^^

    ReplyDelete
  11. bagus entri ni sebagai panduan untuk blogger baru. selamat menjalani ibadah puasa popoi. edy dah follow kat sini dan masukkan blog ni dalam bloglist edy - freshies hebat. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

    ReplyDelete
  12. yup, without it, become more easier kan?? happy fasting then!

    ReplyDelete
  13. hehee~~ tq edy! saiazuan! n fifiey! ehhee ^^

    ReplyDelete
  14. aku paling tak suka isi verification tu..ehhehe

    setuju ngan kau.

    ReplyDelete
  15. rser nk type 'menyampah' jerk dlm ruangn kosong utk verification tuh..

    btw..first singgh kt cni n follow

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...