Terima Kasih Semua !

Saturday, 13 August 2011

Apabila TERRRjatuh Masuk Lubang tandas,, Apa nk buat niehh???!

Salam!!
entry untuk hari nie,,, ^_^ alamak! popoi saket perut lak,,
jap er! +_+ (betol2 nih)
haaaa,, sambung lik,, ehehe okeh! npk gbr iphone atas nie kan,,,
x kesah ler iphone ker,,, phone biasa ker,,, tapi public phone mustahil la,,,,
katala lau bende2 alah nie terrrrmasuk dalam lubang tandas,,, apa yang korang akan buat???
xkan nak biarkan jerp dalam lubang tandas tuh???
nak diseluk,,,, hermmm,,,,,,,
nak biarkan,,,, rasa cam rugi lak,,,,,,

lau jatuh dalam lubang tandas yang cangkung tuh,,,,
ternganga je r tngok handphone tu an~~ +_+
lau jatuh dlm tandas duduk lak,,, kire korang ok g kot,,, ehehhehee
giler x sayang hp! mesti r syg dow,,, ahahaha
mcm2 ada dlm hp tuh,,,,
x kira r hp pe pun,,,,
mcm popoi,,, popoi guna hp2 biasa jerp,,,,

hah! lebih kurang hp nie je r,, lau terrjatuh,, ada r alasan nk hp baru,, ahhahaa ^_^

yg pentingnya,, apa yg korang akan buat time tuh???
nanges?? sepak2 tandas tuh???
sumpah seranah tandas tuh???
ataupun x guna tandas g pastu???
hahahaa
kongsi r lau korunk de pengalaman cmnie!
^_^

p/s : jgn kasi pecah tandas cmnie r lau geram pun,,, org lain nk guna gak,, ehhehe ^_^



28 comments:

  1. tak prnh guna hp pun slama ni...hihi...x tipu...sungguh...x tau ler yg lain camne kalu hp jatuh dlm jamban =_="

    ReplyDelete
  2. seluk je kan,, pastu basuh r,, hehehe ^_^

    ReplyDelete
  3. haha.. xpat bygkn kalo tpon pink ktew ni jatoh dlm lubang toilet..
    alamtnye trkuboor kt citu je lah.. =P

    ReplyDelete
  4. mm,,tergamam sktka.pstu nges.haha
    cengeng nyer kau yaya! :p
    seluk kot..
    btw,mbr yaya ade pna jdi cmtu..
    at lst ta dpt gk sbb lubg ye jai ke dlm..
    cian yerr..

    ReplyDelete
  5. erkk,,, sian dia deyh,, heee ^^
    jgn nges yer~ =)

    ReplyDelete
  6. http://ninsyira.blogspot.com/2011/08/segmen-ninsyira-kisah-lawak-hidupku.html sila join segmen dri kakak saye...xnk join xpe :P

    ReplyDelete
  7. tak pernah kene lagi...tapi masih berjaga-jaga..pegang kocek seluar takut handfone dan kunci kereta jatuh

    ReplyDelete
  8. erkk,, kejam sehh,, huuhuu

    ReplyDelete
  9. penah terjadi...
    biarkan aja dekat situ..
    hahaha
    so, ayah belikan hp baru ^^

    ReplyDelete
  10. lain kali tak payah bawah hp masuk toilet.haha

    ReplyDelete
  11. kih33~~ hp pnting ma,,, ngee~~

    ReplyDelete
  12. haahaa~~ yup2,, de alasan tuk beli bru,, huuu

    ReplyDelete
  13. tetiba gambar mangkuk jamban pecah.hehehe
    hurmm tatau la..mmg fikir bykj kali nak buat pe

    ReplyDelete
  14. omg! jatuh! seluk la..hihi..hp tu..even murah tp pnting kowt..mcm mane nk call parents nnty :D

    ReplyDelete
  15. heehee~~ btol gk tu,, seluk je la.. huuu ^^

    ReplyDelete
  16. ahaks..janganler bawak hp masuk tandas..
    nk mesej n kol pon xdpt ye dak..kang nga kol..put..putt..hehe
    habattt seyhh..
    jadi kan pedoman dari cerita mereka..

    ReplyDelete
  17. pernah jatuh duit sehinggit je kat lobang tandas,, sebab aku jarang guna hp. =P

    ReplyDelete
  18. heehee~~ sehinggit kire derma je la~~

    ReplyDelete
  19. aku rase aku pilih jawapan yg "x guna tandas g pastu" trauma beb...berak je marata rata...kah3....*gelak guling2....

    ReplyDelete
  20. nasib baik tak pernah lagi kena macam ni..maralnye bila p toilet phone kena tinggalkan kat dalam beg

    ReplyDelete
  21. hahaha~~ syakir! jwpn ko mmg besh,, ehehhehee inche, yup2,, simpan dlm beg,, ehhee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...