Terima Kasih Semua !

Saturday, 17 December 2011

3 Jam Setengah Lepak Kat Tepi Laut,, ^^"

Salam semua!! ehhehe
bertemu lagi kita dalam rancangan carotan terlampau,,,
hok333
npk x gbr atas tuh??? ahhaaa
lau npk ye bgus,,, hehehee
ni mlm tdi nye cter la,,, kwn2 aku ajak lepak sama kat tepi laut QB..
katanya nk blanje makan jagung bakar,,,
sedapnyer,,,, huhuu org blnje kan,, hahaa

tunggu punye tunggu,,, janji kol sblas,,,
dorang sampai kol 11.45 malam,,
hambekk ko popoi,,, kwn2 ko mmg tetapi masa kan,,, hahahahaa
 sepanjang 45 minit msa terluang tuh,,,, aku n sorang g membe jln2 la dri utara ke selatan laut tuh,,,
malu pun de gak,,, bukan malu pe pun,,,
tngok kapel2 mlayu duk berpeluk2 cam dunia nie dia yang punya,, muahahahaha
lantak diaorg lah,,,
hik333

11.45
kwn2 aku pun sampai,,,
kteowg mkn jagung seperti yg dijanjikan,,,
pastu bdak2 ni bli icecream lak,,,
pastu xde kje kan duk kt roundabout p tayang muka,,,
huk3,,, bergambar2 bagai,, org tngok pelik je sekumpulan manusia2 nie,,,
antara gbr kteowg,,,
"sibulat dan sipanjang"

pd aku,, x pduli lah org nk kata pe pun,,,
sepanjang sem ni,,, ni la first time dpt kuar ngn dorang,,,
almklumla bz menggila x agak2,,,
alhamdulillah,, dpt gak kuar sama2,,, huhuu
mcm2 crita dicritakan mlm tu,,, 
x melayu la lau cter antu x de kan,,,, cter jep sal antu,,,,
mcm2 pengalaman la kluar,,,,
grrrrrrrrr

sampai terbwk2 bila da smpai bilik pun,,,, huk3333
apa yg penting,,, erti sebuah persahabatan tu aku dpt rsa tol2 mlm tdi,,,
hermmmm,,,
serius,, aku syg kwn2 aku mcm aku syg family aku,,,
huhuuhu
xde korunk,, idup aku sunyi sepi tanpa senyuman kat U ni,,,
huhuu
T_T




7 comments:

  1. ang ktne?? hahahaa,, bukan ang suka mcd je ke?

    ReplyDelete
  2. hehe suka kan buat muka ala2 comel gitu... mcm mana eyh muka seyes popoi nieyh... :))

    ReplyDelete
  3. hahahaha,, nak tngok muka serius??? tunggu entry seterusnya,, ahahaha

    ReplyDelete
  4. popoi...............!hahahaha senget r ko nih! kesengalan yg melampau~

    ReplyDelete
  5. tak jumpa pontianak ke kat sana..keh3

    ReplyDelete
  6. miza... mne tau popoi sengal? ahahahhaa wekkkk,,, fadh.. pontianak??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...