Terima Kasih Semua !

Monday, 21 November 2011

Popoi update~ lama menyepi,, ^_^

Salam!
yoww~~ pada yg lom kenal,, nama aku popoi,,
leh panggil popoi,,
huk3,,, ^__^

Assingment

aku de minat n mood gak la dlm menggg happdet blog nih,,,
tpi mood n minat tu hilang plak tiba2,,, sal??
hermm,, mungkin sbb assingment yg berlambak2 umpama daun kering
yg dikumpulkan dengan byk yg tunggu mase jep nk kne bakar,,,
naseb bek aku yg tak terbakarr,, ahhahaa 

Pameran

semasa aku msih dlm keadaan bz tu,,, mcm2 aku buat,,, sgttt mcm2,,,,
ahhahahaa,,, dua pameran aku join,,, pameran seni la yer pd yg lom tahu minat aku tu,,,
huuhuu,,, penat tpi sronok,, n now still g berlangsung satu drpd dua pameran tuh,,,

Tension

assingment lak mkin lme makin kurang tekanan nyer,,,
pernah sampai satu tahap tu,,, aku rsa cam nk T______T
sebab terlampau tensiooonnnn,,,,
tpi alhamdulillah x T_T pun,,, hik333
cool2... relax,,,, susun lik jadual,,,, sumer kembali teratur,, hoyeah2!!

Dinner

slain drpd tu,, aku de p satu dinner nie,,,,
besh la kan makan free,,, sapa x nak,, rezeki jgn ditolak,,,
tema dinner smart casual,,
aku p sarung tshirt ngn sluar jeansssss jerp,,, simple dimple,,,
aku sampai2 tgok de yg pkai kemeja,,,,, =____=
omaigaaaddd~~~ salah tempat ke aku nie kan,,, lantak lah,,,
bertemankan helmet KHI kawan aku yg aku pinjam,,,
aku duk jerp kat meja tu ngn geng2 aku,,,,,,
hik333,, meja kteowg paling havvookkkk,,, cabutan bertuah meja paling kerap dapat kot,,,
terrrrrmasukkklah aku yg sedikit bertuah pd malam tu,,,
dapat hamper lak tu,, rezeki roomate,, ahahhaa

Memahat

Pahat?? yup memahat,,, aku skunk tgh menyiapkan satu projek kayu,,
memahat kayu bro,, sapa kata senang bende alah ni,,, 
separuh mati,,,, =___+ semua bende nk saket je nie,, ahahhaaa
bila mau siap popoi?? cepat sikit buat tuh,,,
sebelum memahat ni,,, aku dah siapkan arca batu,,, korunk de tngok kan???
ada x ek?? aku pun lupa la da hupp date sal tu ke blom,, hak333...
selpeas arca kayu nie,,, aku akan beralih kepada arca besi lak,,,
hahahaa,, mau calar balarrrr la ko popoi,,,
huk33333

Kenduri Kahwin

Sapa mau kahwin??? yerp,, popoi la,,,, alhamdulillah,,,
sampai jugak seru untuk ku berkahwin,,,,
allalalalalallaa ^__^
perasan korunk aku nk kawen,,,, ahhahahaah
pakcik bongsu aku mau kawen sabtu ni,,,, hik3,,, tpi kat jhor,,
aku kat penang,, hermmm,,,, cmne nie ek,,,
balik la,,,, khamis mlm target nk balik,, jumaat xde klas,,, isnin cuti rsenye,,,,
hopefully selamat sumenyer,,,,,, ^^
mood : x saba nk tngok kek,,, ^__^

Mengarot Panjang

daripada aku mengarut lebih panjang,,, lebih baik aku stop,, huk3,,, ^^
korunk2! doakan aku berjaya kat U nie,,,
aku jugak sme doakan korunk2 yg sdang study tu,,, 
tbe2 tringat apa yg prof aku gtau tdi,,,
pikir la sal mak bapak time kita study nie,,,
jgn bazirkan duit,, buat bnde bukan2 dan mcm2 g lah kat U ni sedangkan ibu bapa kita
mengharapkan yg terbaik dri kita,,,
^___^

p/s : untuk renungan bersama dan untuk aku jugak,, ^__^
salam,,





11 comments:

  1. normal la tu.nama pon student..^^

    ReplyDelete
  2. selamat pulang ke johor..huhu..

    study ajin2.. ;p

    ReplyDelete
  3. huhu mcm chips more, kejap ada kejap xde.. :D

    ReplyDelete
  4. tunggu cuti nanti berblog puas2
    :-)

    ReplyDelete
  5. Doakan yg terbaik - selamat berjaya :)

    ReplyDelete
  6. jgn la myepi lame2..huhu sbb nak bagi tau popi trsenarai dlm blog list baru CK (^^,)

    ReplyDelete
  7. oit
    bila nak update?

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...