Terima Kasih Semua !

Saturday, 13 August 2011

Kat Mana Korunk Dapat Idea ??

Salam!!
first skali,, habis sudah demam pink,,, heehe ^_^
maaf pada yg x suka warna pink,,,,
n now,, popoi nak tanya,,, kat mana korunk dpt idea ekk tuk wat entry??
semua leh dikatakan kreatif2 belaka,,
x kesah la dari segi wat entry ke,,,
hias blog ker,,,,
kat mana korunk cari idea tu?
idea dtg tiba2 ker??
ker korunk perlukan masa tuk dapatkan idea yg betul2 besh,,,
mcm popoi,,, idea tibe2 ada,,, idea dari kwn2 ada,,, idea dari persekitaran pun ada,,,
popoi wat jep apa yg popoi rasa nak wat,,,
tapi popoi x brape suka politik masuk campur dlm blog popoi,,,
even popoi tau,, lau wat sal politik,, traffic lincah kaduk naik,,,
ntah la,,, cam x besh lak cter politik,,,
cam memburukkan sesetengah pihak... hehehe ^_^
tapi kdang2 tuh,, terlepas gak sal politik dlm blog popoi nih,,,
pasni xde dah,,, ehhehehe ^_^ idea tu penting kan,,,
lau xde idea lak,,, popoi wat satu entry sal xde idea,,,
leh plak kan cmtuh... ahahhaa
lau korunk pernah baca la,,, ada satu entry sal bila popoi kehabisan idea episod satu!
tu tgh kosong giler r tuh!
bila dah kosong,,, wat apa pun x leh,,,
tpi nk tingkatkan entry lorh~~~ cmne lak??
ahahaha kne la wat entry yg suam2 kuku,,, ahahha
trafic bgi popoi penting,,, ehhehe kne maintain! tu yg payah tu,, ahaha
apa2 pun,,, lau idea besh,,, bykla traffic,,,
lau x besh,,, senyum sokmo ler,,, ^_^
apa yg popoi dah merepek nie,,, grrrrr,,,,,,,,
ngantuk sehh,, ahhaaa
sebelum habeskan entry mengarut nih,,,
terimalah pantun 2 kerat nieh,,,

Hari Raya Meriah Gila,,
sila komen pas baca ya!
^_^

p/s : tq pada followers n readers popoi!
^_^
luv u lah~~

23 comments:

  1. mr right kekadang sesuke je.. kekadang idea tu tetibe je datang.. ecewahh.. bajet hebat kann.. hehe

    RUPA PARAS BUKAN SEGALANYA(:

    ReplyDelete
  2. hahaa~~ btollah tu,, idea tbe2 dtg nieh kdang2 besh2 gak,, ^^

    ReplyDelete
  3. idea dtg suke2 la..bila suke die dtg..bile tak suke die tak dtg..time tuh tak buat la entry bru hehehhehe

    ReplyDelete
  4. owh,, cmtu plak,, ehehhe ^_^

    ReplyDelete
  5. idea dtng bile kite rase nk ckp and kite rase nk sampai kan sesuatu

    ReplyDelete
  6. FOR ME,IDEA DTG TYME TGH SEARCH INTEERNET..TGK GAMBA...KDG TGH2 BORAK NGN KWN PUN BLEH DTG

    ReplyDelete
  7. tu la,, tgh2 borak an,, sme r,, ada jep bende idea tuh,, ehehe

    ReplyDelete
  8. kdg2 idea ni kena d arrange...klau trus post pun x cntik gak...

    ReplyDelete
  9. tau x pe,, lau post trus,, idea cam mentah an,, ahhaha ^^ kne ubah ckit2~~

    ReplyDelete
  10. idea dtg dr tandas.. try r.. huhu

    ReplyDelete
  11. hahaha~~ t sok aku try~ ^^

    ReplyDelete
  12. tndas tu lain ckit idea nya,,,haha...n klau mntah tu msak la.. XD

    ReplyDelete
  13. hahaha~` ^_^ len bende nyer,??

    ReplyDelete
  14. aku update bila ada idea je

    idea tu spontan je, selalu relate ngn kehidupan sendiri

    apepun entry selalu ditulis ikut keselesaan diri

    ia spontan dan bukan dipaksa atau ditiru,mesti lahir ori dr kita.Tak kisahla pasal apa pun.Even politik pun.

    Paling ori jika tu dr buah fikiran sendiri.Sbb pendapat setiap owg tu berbeza

    ReplyDelete
  15. yup,, pndpt semua berbeza~~ ^^

    ReplyDelete
  16. agak2 blog pendamba idea dari mana?hehe

    ReplyDelete
  17. kalau ckp pasal politik..mesti takkan abes sampai tawun depan..last2 ending nye pon tatau.. sape betul sape salah pon tatau..haha

    nway..idea dtg dgn sendiri, relate ngn life,lepas blogwalking, tgk tv, tgk drama, tgk movie and tgk macam2..hehe

    ReplyDelete
  18. Betul tu Poi! i main belasah je..apa yg rasanye nak share,akan di-share.. dgn harapan, dpt kongsi pendapat ngn bloggers lain :)

    ReplyDelete
  19. the best way..ikut ape yang yg berlaku kat skliling.kalau tak susa gak nak pikir

    ReplyDelete
  20. ilham dapat sebab keadaan sekeliling gak kOt.dari situ dapatlah idea kOt.haha

    ReplyDelete
  21. popoi wat la entri mcm mana pun...mesti rmai yg dtg nk komen n baca entri popoi...tu maknanya blog popoi ada daya tarikan yg t'sendiri dan ada keistimewaan sendiri...so,,,teruskan berblogging...^.^

    saya pun mcm popoi gak...ade idea dtg sendiri,,tiru org lain punya idea dan persekitaran kita..x kisah la tu,...janji kita pndai ekjas entri kita ^.^

    ReplyDelete
  22. terima kasih semua,,, hehehe
    pendamba nyer idea dri hermmm,,,,
    jiwang tuh,, ^_^ hehehe

    ReplyDelete
  23. sama-sama...^.^
    jiwang ler sgt...hohoho :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...