Terima Kasih Semua !

Monday, 7 November 2011

Salah ker lelaki menangis?? CUTE laaa,,, ahahaha

Salam!!
hehee,, mne aku dpt idea nie?? heehee,, tdi tu hah,,
terrrrtngok cter kelas ko maria!!
wahh,,
frust laki tu bila cinta dia x dilayan,,, =___+
"aku rasa macam nak nanges lah" ahhahahaa slow jep di ckp kt kwn2 dia,,
ahahhahaa,,, npe la pompan ssah nk bce hati lelaki ekk??
grrrrrr,,,
ke dah ada pilihan lain??
ke rambang mata sbb rmai sgt yg encem2 dan kacak2???
herrmmm,,,
x mrh korunk pun yg girl2 tuh,, ehhehee sje jerp tanya sbb nak tau,,,
hehehe,, kdang2,, yg korunk suka tu x suka pun kat korunk,,
dan,, kdang2 jgak,, yg suka kat korunk tuh,, korunk x prasan pun kan,,,
haahaa..
gileee!!! sejak bila aku jadi dr cinta nie~~ =____=
eiiiiiii,,, salah mood la plak,, ahahhaaa
opss,, sory2,, entry sal cinta lak mlm2 nie,,, kah33333
okey,,, pd korunk2 yg sedang bercinta,,, jgala batas2 pergaulan yer,,,
cetttt,,, moga sentiasa ceria dan happy2 selalu bersama pasangan masing2!
chill!!!

p/s : aku bila nk ada awek nie,,,, =_____+

20 comments:

  1. sedangkan Rasulullah pernah menangis...apatah lagi kita...menangis kerana dosa...

    ReplyDelete
  2. erk? ye ke popoi tak der awek?? hehehe

    ReplyDelete
  3. iyeeee~~ ^^ tgh dlm usaha~~

    ReplyDelete
  4. cinta gua pon tak dilayan..
    sabor je la.

    ReplyDelete
  5. nangis xper..jgn plak over g dri pOmpuan..hehehe.. :P

    ReplyDelete
  6. haahaa,, saba sepet,,, azah,, tu over sgt tu,, heeheehee

    ReplyDelete
  7. hahaha,, kan~~ tau xpe,, ahahha

    ReplyDelete
  8. emm...cute...tapi tak mcho la...jgn nangis untuk benda yg lagha sudah...hehehehehehe..air mata seorg lelaki tuh berharga tau...

    ReplyDelete
  9. okeh2,, heehee tq bgi nsihat,, huuu

    ReplyDelete
  10. hahahahaha...kalo pompuan tgok laki nangis bole la nmpk kiut...kalo laki tgok lako nangis, kne bahan r...hahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha,, betul gak tu,, ^^ cover je la,, supaya x nges,, ehhehe

    ReplyDelete
  12. beselah....hati rase nk nangis...nangis je lah...xyah nk tunjuk ego sgt...menyampah eden tgk....

    hohoho....nnt popoi crilah awek bru yg baik2 erk...yg x menyakitkan ati :)

    ReplyDelete
  13. lelaki boleh menangis.. xda masalah.. semua manusia berperasaan.. tapi jgn over

    ReplyDelete
  14. nynyi sikit...ehem2..apabila b'dua carilah tmpt yg terang, agar tdk pula m'cuba aksi t'larang...offsite..hahahahah

    ReplyDelete
  15. haahaa~ sedap khairul nyanyi sehh,, heee ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...