Terima Kasih Semua !

Friday, 5 August 2011

Popoi Memalukan Dirinya Sendiri ~~ +_+ OMG~

Salam! 
kisah nie berlaku semasa popoi kecil lagi,,, xtau la macam mana popoi leh ingat perkara ni sampai la skrang,,
benda nie masih segar dalam ingatan popoi,,,
insyaallah,, popoi xkan lupa perkara nie sampai la ke tua t,, sebab popoi nk ceritakan pada anak cucu popoi lak t,, ehehhehe ^_^
hah! citernyer cmnie,,,
suatu hari tu,,, hari pe popoi x brape ingat la,,
popoi follow my mom p klinik,,,
tau la kan, kat klinik mesti ramai dan penuh dgn manusia,,,
dah la waktu tu kecik lagi,,,,,
hermmm,,,
nak dijadikan cerita,,, popoi tibe2 tak jumpe my mom!!
anak kehilangan mak,,,, +_+
masa tu tercari2 lah,, dah la pendek,, kecik,, adushh,,,
trouble nih,,,,,,, tpi x sangke plak,,,
cari punyer cari,,,, npk baju seorang wanita yg popoi rasa tu la mak popoi!!
berlari la popoi ke arah wanita tuh,,,, sampai2 kat wanita tuh popoi terus peluk dia sbb dia kan mak popoi,,,
dah peluk dan mula rasa dah selamat kan,,,,
TENGOK JEK ATAS,,,,,,,,, 
MUKA MAK POPOI NAPE LAIN???????????
OMG~~~
Popoi terrrrSalah MAK!!!!!
mana mak popoi nih,,,,,, dgn muka serba salah time tuh,,,, lepaskan pelukan,,,, pusing belakang,,,
baru la nampak mak popoi tgh senyum2,,, adushh,,,
malu sehhh ngn makcik tuh,,,,,
serius maluuu,, even masa tu kecik lagi,,,,,,
kepada makcik tuh,,, sory yer terpeluk makcik,,,
ingat lagi makcik tuh senyum jerp tngok dak kecik tibe2 terpeluk dia,,,
naseb baik kecik lagi,,, lau dah besar cam skrang?????
mau makcik tuh yg x lepaskan pelukan popoi ,,, hahahahahahha
^_^ gurau2,,, ehhehee 

p/s : tak tau la MAK popoi ingat cter nie atau tak,, tapi popoi akan ingat benda nie sampai bila2,,, ^_^
peace yow!! 


38 comments:

  1. haha..kalau besar2 ni terpeluk wat dek je boley x? xnk lepas

    ReplyDelete
  2. hahahhaa~~ tu la,, nk wat dek je kan,, kih3,, ngade2~~ ^^ hahaha

    ReplyDelete
  3. haha . kalau dah besar ttbe terpelok mau makcik tu lempang je :D

    ReplyDelete
  4. tingatplak iklan pelembut kain kt tv

    ReplyDelete
  5. hahahaha~~ ^_^ lempang kire ok la,,, kih3,, nme pun dah terslah peluk,, ehehe ^^

    ReplyDelete
  6. akma ? iklan mne ek? heeeee

    ReplyDelete
  7. uikss...da macam iklan softlan da..hekhek...da besau2 camnie,jangan TERpeluk da aw..=P

    ReplyDelete
  8. hahaha~~ kecik! besar2 cmnie x peluk dah,, bawak lari terus,, allalalala ^_^ joke2,,

    ReplyDelete
  9. mak aiihhhh...bawak lari terus???ngee......*ngah call inche polis neyh* ahaha

    ReplyDelete
  10. kih33,,, call lah,, ayah popoi polis lah,, ahhaha ^^

    ReplyDelete
  11. caiitt.....inche popoi guna kuasa veto ea..xleyh jadik neyh..xpe2...tunggu past kecik siap masuk dapo japg....*gelak2 jahat*

    ReplyDelete
  12. ahhahahaa,,, kecik! tq for review tu k !! hehehe ^^

    ReplyDelete
  13. curik ikan jap....inche poi..kecik nak upah plishh...ahahah..*larikkk*

    ReplyDelete
  14. alamak...lupa lak..sesama inche popoiii....=)
    nak sambung wat doodle senget2...

    ReplyDelete
  15. kecik2 dah pandai ambik kesempatan tau..
    hahahahah...

    ReplyDelete
  16. selalunya pkara memalukan + kelakar mmg sntiasa diingt... hihix..

    ReplyDelete
  17. hermm,, kecik : x sengaja la,,
    poruman : x nikah g,, ehhe
    fezul: tau x pe,, hehe slalu tringat bende nie,, hehe

    ReplyDelete
  18. popi salah mak.
    hahahaha.
    umie x pernah lagi kes camani,
    klo salah tegur kawan selalu kot.

    Popoi, umie dah add popi kat bloglist, jom kawan?..

    ReplyDelete
  19. hohoho...saya pun ada kisah cam awk jugak tp lain ckit...masa tu kecik jugak lgi...saya tersesat dlm shopping complex...masa tu ibu saya tgh cri brg dapur..saya punyalah leka pi kuar jap main tu main ni smpai sesat...ibu saya panik dan kuar dri SC tersebut..saya nmpk dh ibu saya masa tu...saya pun jerit...WAIT FOR ME!!! yg saya malu..ada sorang abg ni kata.."comelnya budak ni tapi kenapa suara kasar sgt"....hiiii,,,malu333

    ReplyDelete
  20. hahahaha,, kasar?? kih3,,
    pengalamn sume tu kan,, ehhee

    ReplyDelete
  21. nak tersalah peluk jugak leyh? hahaaa~

    ReplyDelete
  22. kah3~~~~ sepak laju2 t,, kih3

    ReplyDelete
  23. kalo da besar gini peluk cm tuh, konpem kne lempang lju2 jerk hahahaha

    ReplyDelete
  24. hahhaaa~~ pasu?? nape ngn pasu??

    ReplyDelete
  25. nasib baik time tu kecik lagi.. kire x malu sgtla nak peluk makcik tu .. kalo tua2 nih terpeluk mak org.. entah2 dapat buku lima free je nanti.. haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...