Terima Kasih Semua !

Sunday, 14 August 2011

Cinta Monyet la Popoi,, xyah la ingat2 g~~ T_T


Image Detail
Salam!!
entry mlm pagi buta nie,, sal cinta,, merangkumi entry tuk sahur t k,, ehehhee ^_^
"CINTA MONYET"
korunk semua mesti tau kan apa tu cinta monyet,,,
korunk jugak mesti ade pengalaman masing2 kan dalam perhubungan cinta monyet nieh,, ehhehee
kalau difikir kan lik kan,, kelakar pun de,,,
hehee
dulu,, popoi de suke sorang awek nie tau,,, mse tuh darjah 5,,,
tapi masa tuh,, popoi masih budak BAIK g,,, p seko;ah pun bersongkok,,,
alim jepp,,, SKEMA GILER!! npe skema?? ye r,, pakai sluar pun betul2 parat pinggang,,,
xde trun2 kan sikit pun,,,
cer bayangkan,,,,
popoi suka dia xtau la napa,,, mungkin sbb mata dia kot,,, ehhehehee ^_^ 
try r usha,,, tup2,,, dia x layan an,,, xnak la kot,,,,
ntah la,, xtau,, ahhahaha =_+
masa tu kan pemikiran ntah hape2,,,, popoi pernah wat sign/tanda love gne jari kat dia,,,
die senyum jerp,,,, tpi xde respone gak pastuh,,
husshhhh,, dpt ke x nie erk???
snang cter x dpt r,,,, ahahhaaa
pastu,, popoi de suke sowang g nie,,, ehehhehee
tpi dia lak rmai yg minat,,, hehehehe sapa la popoi lau nak dibandingkan dgn mereka2 yg dah hensem sgtttt pada masa tuh,, ehhehehehee ye r,, budak2 kot,,, tngok hencem ke x je r,,
lau dah pkir sal duit,, rumah tangga,, pelik gak an,, ehehehhee
x dapat gak,,,,,,,,,,,,,,,
naik skola menengah! popoi berubah imej pada tingkatan 3 deyh,, ehehhehee
songkok yg dlu popoi pkai,,, dah x pkai dah,,,, setan rasuki diri popoi nih,,, ehehhee
rambut mula la spike~~~~ ^_^
mcm2 la,, botak pun pernah,,,,,
n msa tuh popoi x usha awek dah,,, mlas buah pisang berbuah berkali2,,,,
biarkan takdir dan waktu menentukan sgalanya,,,,, ^_^
sampaila skrang nie,,, dah sbung study,,,,
ehhehehehehe ^_^
Image Detail
biarpun orang selalu kata!!
berkawan itu lebih indah daripada bercinta!!
tapi popoi percaya,, lau kita stat ngn berkawan n pastu kita bercinta~~
insyaallah,,, jodoh x kemana~~
bertambah besh lah hidup nie,,,,
(giler ke hape ko popoi jiwang pgi2 buta nie!)

Image Detail
bermula dengan cinta monyet,,,,,

Image Detail
berakhir dengan cinta sejati,,,,
cinta kerana Allah,,,
kerana Keluarga,,,
kerana diri kita dan diri dia,,,
^_^

peace yow!!

p/s : ayah, boleh tolong bukakan Oreo ini untuk saya???
ayah dapat apa,,, (sweet kot iklan nie) ehhehehe





17 comments:

  1. popoi~! ssuuuwwiitt nyer time kecik2 *poyo

    ReplyDelete
  2. hhahhaa,, poyo?? mmg,, au ada gbr popoi msukkan t,, lau x cye la,, ehhehee

    ReplyDelete
  3. kekadang cinta monyet tu leh bg pengajaran kat kita

    supaya berhati-hati nanti bila jumpa cinta sejati

    ReplyDelete
  4. semua pengalaman cinta tak kiralah cinta monyet atau tak akan mematangkan kita setiap hari :)

    ReplyDelete
  5. pastinye popoi bnyk pengalaman psal bercinta nyer ponn hadoii.. sila tunjuk ajar..hahahaha

    ReplyDelete
  6. cm ne nk tau kite ska kt ssorng tuh??? hehe

    ReplyDelete
  7. mak ai.. tangkap leleh..
    jiwang siot..

    ReplyDelete
  8. haha..mcm same je citer ni dgn saye punye tpi lain ckit...hihihi..:P

    ReplyDelete
  9. hehehehe~~ ^_^ jiwang ker??

    ReplyDelete
  10. aloh3x...jiwang upeny si Pink Boy ni XD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...