Terima Kasih Semua !

Monday, 8 August 2011

Akhirnya popoi kehabisan idea +_+


Salam!!
Popoi tgh xde idea la kwn2,,, sila lah baca coretan mengarut nie k,, silakan komen k,, kih3,,,

eh?? nape mamat poyo nie letak gbr die nie???
hahaha,, meh popoi jwp yer,,,
nie gbr kat dlm bilik air nie,, bukan bilik air rumah atau bilik air kat sekolah,,
tapi nie bilik air kat shopping complex,,
"AEON BUKIT INDAH JB"
kamera yang popoi gunakan tuh bukan kamera popoi yer,, tu kwn popoi yg punyer,,,,

suka ker amek gbr dalam toilet???
eh,, xde la suka sgt... masa nie tgh tunggu geng2 dlm bilik air,,
lama x kluar2,, popoi pun snap2 lah,,,
pantang jumpe cermin la katakan,, kah33 ^_^

popoi nie xtau malu ker suke2 letak gbr dlm blog??
eh,, xde lah,,, bukannyer gbr x ttup aurat,,,
dah mmg tu popoi,, letak je la gbrnyer,,,
bukannyer untuk tujuan komersial atau tujuan nk cepat glamour k,,,

adakah nie satu strategi untuk tarik follower???
itu sudah semstinya tidak,,, popoi suka letak gbr sbb dalam satu gambar tuh,,
kadang2 dah leh ceritakan satu kisah ngn cepat,,
agipun,, dgn ada nyer gbr,, org mudah faham dan kdang2 spe2 yg baca pun leh imagine sendiri,,,
ehehhee x gitue cik wartawan,, ^_^

kenapa popoi letak nama popoi dlm blog?? xke macam kartun BOBOIBOY ???
popoi x dpt elak lau org nak kata cmtuh,, ehehhee
tu satu advantage la kan,,, siap ada yg panggil popoipoy g,,,
so,, kesan positif g byk popoi terima drpd kesan negatif,,,
sbnarnyer nme popoi tuh gua dapat sebelum citer kartun tu kluar g,,,
kawan popoi yg panggil camtu,,,
cam besh,, letak je la nme nie,,,,
ehhehee

apa perancangan popoi tuk masa depan dlm dunia blog nie???
mcm biasa la,,, ehehe semua blogger nk blog dia diingati,,,
popoi nak blog popoi senang dan mudah diingati oleh semua orang,,,
ringkas dan penuh ngn entry2 yg besh!
lau de entry yg x brape besh atau yg x besh tuh,,, sory la k,,
popoi ade mood dlm wat entry,,, so,, ikut la mood cmne,,,,

nk ke jdi TOP BLOGGER suatu hari nanti??
dengan izin tuhan,,, dengan bantuan rakan2 blogger,,, dengan sokongan drpd rakan2,,,
insyaallah,, pe salahnyer kan,, hehehee

soalan bonus nie nk tnyer,,, xnak ker wat segmen ker contest ker?? blogger lain sumer berebut2 wat segmen @contest,,,
hermm,, ada perancangan nak wat,,, tapi lom masanya g,,,
insyaallah pas raya t k,, ehehhee kepada rakan2 blogger yg terbaca nie,,,,
tunggu tau,,, segmen pertama popoi bakal diadakan selepas raya t,,,, insyaallah~~
^_^

ok lah popoi,,, kita dah habis dalam rancangan "AKHIRNYA POPOI KEHABISAN IDEA
EPISOD 1" nie,,, t kita sambung ke episod akan datang k,,, ^_^
okeh encik wartawan,, terima kasih!
jumpa lagi!!

p/s : bila xde idea,, cmnie la jadinyer,,,, menakutkan~~~~~~~ +_+


24 comments:

  1. haha da mcm soalan melodi lak

    ReplyDelete
  2. hahaha~~ tu r,, ape pun x bleh popoi nieh,, hushhhh~~~~

    ReplyDelete
  3. haha.. ni sndri tanya sndri jawab ek? hehe.. ni pun di kira idea jugak tuk buat orang baca kan..kan.. tgk siap ada episod lg.. kelas gitu.. haha.. =D

    ReplyDelete
  4. jap!nak gelak jap..ahahahaha...inche popoi vs cik wartawan...=P
    jom kita spotcheck!hikhik

    ReplyDelete
  5. kih33~~ tq korunk! ^_^ tunggu episod ke dua klau popoi btol2 dh xde idea k,, heeee ^_^

    ReplyDelete
  6. nie kne terjah kea ap nie ..? hehe

    blerr ketandusan idea salu nyea kter tarik nfs pnjg2 .

    pastu tdoe

    esok bgun terus hupdet

    slmt mncuba .

    ReplyDelete
  7. heehee~~ sje je suke2~~ ^^

    ReplyDelete
  8. sapelah si tukang tanya tu erk? haha

    ReplyDelete
  9. ahhahaha,,,, ntah la kan,,, (dush2, pkul adek popoi sruh dia tnye) ahhahaa

    ReplyDelete
  10. umie suka kot ambil gambaq lam tandas.
    sengal. haha

    ReplyDelete
  11. hahaha~~ kan! peduli pa org nak kata~ hahaa ^^

    ReplyDelete
  12. dah mnjadi trend amek gmbr dlm toilet :P tpi stkat ni skali je aku amek.malas nak posing dlm toilet cm pmpuan len.hee. tak de life lah kdg2 lau mcm tu.aku lbh suka bergambaar dalam laut ke, tgh lompat ke apa ke..yg lbh intersting. next,aku takde masalah dgn nama kau popoi tu.rasanya ok kot.mcm mesra blogger lah u ni.ukn macam popai k. then, aku rasa persamaan kita ialah popoi ada hati jugak nak jd blogger terhebat one day nnt kan. i mean top blogger. so kita ni kena tambah ilmu lagi. kalau popoi perasan, kdg2 dkat group2 dalam fb,eena akan send post macam ni "do follow and comment,nnt senang nak bg pndapat tntg blog ni,kalau sudi la" mksud eena, nak tambah ilmu byk lagi la.tapi takde respon sgt.blogger sekarang ni nak kan bgus2 tapi tak nak amek peduli pasal kualiti.hopefully, popoi bukan mcm tu. kita boleh belajar lg :) and lastly,nk ckp. eena suka segmen popoi kehabisan idea ni.~daaaaaa

    ReplyDelete
  13. hahaha~~ eena! sgt bernas!! dan buatkan popoi makin bersemangat tuk teruskan bloging! heehe tq k!! ^_^

    ReplyDelete
  14. its ur blog..
    do wtv u want ..
    yg png dri sndri happy ..
    if org xnak bce , org lain nak bce..huhu :)

    ReplyDelete
  15. hahaha baik jdi cm arul...sonyap je ha...
    x tauh nak cite ape..adehh~~~

    ReplyDelete
  16. haahaa~~ cmtu plak?? kih33

    ReplyDelete
  17. ooo gitu ek if takde idea. aku lak if takde idea...carik gossip artis je utk di tempek. HAHA

    ReplyDelete
  18. hohoho... sian dye.. xper.. insyaAllah popoi akan jd blogger bjaya... amin..

    ReplyDelete
  19. gosip artis? heehee
    fezul : amin,,, fezul gak!

    ReplyDelete
  20. hahaha, snap pic dalam toilet yer...

    btw, insyaallah popoi akan jadi blogger terkenal. skg ni pon nak macam femes dh pon. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...