Terima Kasih Semua !

Thursday, 2 January 2014

Two Thousand 14

Hai korang.. Assalamualaikum! Tahun 2014 dah pun tiba. Masing-masing memasang cita-cita dan matlamat yang baru. Tak kisah lah samada matlamat tahun lepas mahupun tidak kan. Moga ia tercapai hendakNya. Lama dah aku rasa fokus "berblogging" terhadap blog habuk aku ni hilang. InsyaAllah akan "start" semula dengan membawa perubahan yang lebih idealistik dan matang dalam membawa isu. Aku akan cuba menghasilkan bahan bacaan umum dengan baik dan dapat diterima pembaca.

Two Thousand 13
Tahniah kepada Abang aku sebab baru sahaja mendirikan rumah tangga dengan pasangannya.. (bercinta dari sekolah tu..) :) Majlis berlangsung dengan jayanya. Moga kalian cepat-cepat dapat cahaya mata. amin..

Two Thousand 14
Mungkin aku pulak? hahaha tunggu dan lihat.... :)

Quotes today : Kadang2,, kita harus dgr apa kata hati,, jangan ditanya siapa yg kita cintai,, tapi tanyalah siapa yang buat kita bahagia dan dihargai~ :) 





2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...