Terima Kasih Semua !

Sunday, 6 January 2013

Memilih Sangat Ke Salmah???










TIBA-TIBA








huuuu,,,, idea ni kisah benar yg berlaku pd kawan aku sebenarnya,,, cuma aku ubah ending crita,,,
xmau la t kwn aku melenting lak kan, ahhahaha anyway,,, aku nyer entry bukan nk jatuhkan aib mne2 pihak,, just sekadar perkongsian je k,,

 pernah ke kes2 cmni berlaku pada korunk erk???
lau p joging2 tuh,,, xkan la x pernah cuci mata kan,,, ahhahaha (gurau2)
sebelum tamatkn entry ni,,, salmah nak bgi nasihat ckit,, xde lah entry ni x bermeaning kan,,,
pd anak2 gadis diluar sana,,, jgn cepat percaya dgn lelaki k,,, 
kena sentiasa berhati2,,, ^___^ tau3!!!
ingat joging,, ingat salmah k!!

ikhlas : Salmah Joging

xoxo!! muaahh!!

6 comments:

  1. Tengok gaya mcm bammmmmm jek.. hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3333333,, ahhahaha no komen bad,,,

      Delete
  2. woiii xde kene ngena okeyh!..poi aku bgitau ain ko ngumpat dia!...haha!!..i carik laki kat gym je..bkn tepi2 jln tgh joging..haha!!..=p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...