Terima Kasih Semua !

Monday, 1 October 2012

Bapak Borek,, Anak Rintik ! ^_^

Salam,,
entry ni byk gambar jer la,,,
psal bapak n anaknye,,,
tngok je la yer,, huuu

hak3,,, satu set ok sluar pendek dorunk,,, beli bapak nyer sluar,, free sluar anak,, ahaha

aip3! ckup la tngok baby tu x pkai ppe,, tang bapak dia nak tngok gak kerr? haaaa

yess3,,, shedap nye nenen susu botol,,, nyum3


apa la bdak tu tgh fkirkn kan,, gaya matured giler,,,

layan bola dulu k,,, MU kalah kan malam tdi?? hak33

yezzaa,, dah bsar bdak ni konfom trouble,,, hahaha opss,,

uhuuuuu,, x sejuk ke dik,,, =_=

arghhhhhh::!!!! jgn pijak kaki ayah lahhh!!! sakit tau x!!!


peehhh bapak,,, bau keti bapak,,,,  nyerm33,,,,

blurp3,,,, puas gila tdo cmni,,, haahhaa elak kne hempap je kan,, haha

anak2 tekno skunk ni,,, pengaruh kluarga k,,, hehehe


ni bru namanya fashionista anak bapak,, hahaha 

spe yg xmatang sbnarnye ni?? hiks

OMG,,, akak Siti Nurhaliza lalu depan kiter la papa,,,

post2!!! mak ko nak amek gbr tu,,,, heheh

yg baby tu follow gak tuh,,, x padan kecik!hahaha


relaxing mood,,,, ^___^ 

aishhh, cth x bek ni pd anak2,,,, huuuu


ayah : Cepat ktawa! kamera tuh,,,, anak : hehehehhe ( ihsss)

bapak dia cam tngok kat cermin,, camni agaknye aku time baby2 dlu,,, 
encem x hengatt~~



kecik2 de tatu dah,,,, huuu cth  xbek gak ni,,, huhu ^^

tido berirama,,, heheheh ^^ pingat emas olimpik,,, terbaek,,, 



^_^


4 comments:

  1. yang len aku leh time lagi..yg cucuk cucuk macam lembu tuh..errrr

    ReplyDelete
  2. sape lg nak ikut perangai bapak kalau bukan anaknye sendiri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...