Terima Kasih Semua !

Wednesday, 1 August 2012

Pengalaman Kecik Bhgn 1


Salam Ramadhan guys! ^_^
how today?
owhh,, popoi sehat2 aje,, ehehe harap korunk sehat2 jugak k,,

arini,, popoi nak cter satu pengalaman popoi sewaktu popoi masih kecik..
masa tu darjah 3 ke 4 la kot,, ehehhee
biasalah budak2,,, de musim2 tertentu ada je permainan yg menjadi pilihan,,,
dan pada masa tu popoi suke main kreta "dash" (dash ni nama watak dalam crita kartun)
xtau pe nama kreta ni sbnarnye,,, ehhhehe

 

 

hah! kreta2 ni la,,, ehhehee berhabis duit beli bateri,,, beli kereta,, aksesori kereta,,,
osemmm gilak,,,, ngn kwn2 kn,, de geng jadi la,, ahahha
hah!! cter sal bateri kan,,, 
popoi selalu beli bateri kat kedai uncle india ni tau,,,
yg beshnye,,, beli satu,,, CILOK satu,,, ehhehee
untunglah uncle tu x pernah prasan,, ahahahhaa
nak kata jahat,,, mse tu popoi kecik g,,,,
biasalah kan dak2 kecik,,, nak enjoy buat pe pun jadi,, ehehhe
n now kedai tu dah xde,,, mungkin bangkrap kot,,,,
tapi popoi pecaya,,, kdai tu lau bankrap skali pun,,, bukan sbb kne cilok bateri kan,,,,
ehhehehehe

 
ni plak longkang tepi rumah yang menjadi tempat kereta2 ni berlumba,,, eehhehe
kdang2 tu,, satu rumah kreta ni keliling,,, ehehe mne x habis bateri kan,,,
nak ekstrem skit kan,,, biarkan longkang de air ckit,,,
so bru ada cabaran kan,, ehhehehe
bile kreta dash langgar air,, pehhh,,, mse tu dah rasa cam hebat sgt2 kn,, ehehhehe


 
ni plak salah satu litar kesukaan popoi,,, ehehhee
masukkan kereta dash tu dlm kolam plastik ni,,,
n kite tngok kereta tu still jalan or x,,,
n paling besh,,,, kereta tu berjalan hokay,,,
kagum gila! tpi biasanya jangka hayat kereta tu x lama la pastu,, huuuu