Terima Kasih Semua !

Thursday, 12 January 2012

Cara-Cara Coverrr Depan BAkal Mak Mertua ^_^

Salam semua!!
dah nk kol 2 ni,, hik33,, makan lom??
berbalik semula kepada tajuk entry ni,,,
entry ni mengarut dan xde kne mengena ngn mne2 pownnn,,,,
sbb popoi pun lom pnah g mengadap ngn bakal mak mertua,,,
ahhahaha ^^
xde calon,,,,,, 

cmne agak2 lau korunk yg p jumpe????

katalah korunk cam Scha Alyahya yg dalam cter Aku Bukan Tomboi tuh,,,,
pd popoi la kan,,, korunk kne ikut stail berbaju kurung tu,,, pd gigirl la bukan boboi,,, ahhaa
buang tebiat lau boboi yg pkai,, ahaha baju kurung???
tapi dtg merempit????
nak ke bakal mak mertua tu trima??? ahhaahhaaa
insyaAllah nak,,, lau korunk tambah aksesori tambahan pd kpala korunk,,,
letak la pin rambut yg comel2 sikit,,,, hik33 de reben ker,,,,
x pun dtg la bwk mcd family bucket tu 3,4 set,,,, hahahaahaha cincin
bertatahkn berlian ker,,,, kunci kreta kerrr,,, ckp hadiah pertemuan first timeeee ngn bakal
mak mertua,,, kah333 second time sy bawak kretanye plak k,,, kih333

katalah ko ni seorang yg jalan kengkang!!
pada boboi tuh,,,,, popoi sarankan pakai sluar yg ketat2 sikit,,,
hehehehe,,, senang skit prasan lau terlampau kengkang,,,,,
ni sluar besarrrr,, luass,,,,, lagiii la luas kangkangan ko tu time berjalan,,,, hik333
pd gigirl tuh,,, training la hari2,,,,, x dpt training,,,,,
pakai baju kurung,,, belah dlm kain tu ikat tali kat bahagian lutut dengan lutut,,,
konformmmmm jalan kepit,,,
i loiikeee~~~ ^^"

katalah ko ni seorang yang amat pemalu!!!
kojo sonang je tuh,,,, ahhahaa
nk jumpe bakal mak mertua pun malu,,, ko p kdai mne2 lah,,,,
jumpe topeng ultramen tu beli 2,,,
sampai je umah mak mertua,,, ko pkai satu,,,
satu g try bagi bakal mak mertua ko,,, 
mne la tau dia nak pakai gak,,,, kah33333
untung la ko lau dia pun malu gak nak jumpe ngn bakal menantu dia,,,, allalalalalalla
^_^

katalah ko x pandai masak,,, =_=
hhahahaha,, ni popoi x brani nk komen2 byk2,,,
sensitippp,, hik333,,, korunk kene belajar la memasak k,, hehehe
xpandai masak ckp x pandai masak,,,
x baik bebohong,,,
tuhan tau,, ahahaha ^_^
popoi??? alhamdulillah pandai la sikit2,,,,, lalalalallaa

^_^

sebelum popoi mengarut ntah hape2 g,,,
cam biasa la,,,
tamat kat sini je la k,, (idea tbe2 ilang)
hahahaha,,, 
org dtg umah lak,,, saba je la,,,, 
xkesah pun spe bakal mak mertua korunk,,,
jadi diri sendiri tu kdang2 g baik drpd kita menipu,,, kan3,,,
salam!! grrr~

5 comments:

  1. kih333,,,, bgus la,, huhuhuhu ^^

    ReplyDelete
  2. hhahahaha....mmg mengarut...tp harap2 mnjadi...hohohoh :P

    ReplyDelete
  3. hahah mengarut boleh tahan jugak, haha

    ReplyDelete
  4. jujur pd org...lg penting jujur pada dri sndri

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...