Terima Kasih Semua !

Wednesday, 10 August 2011

Sesuai ker Kalau LELAKI yang buat ???! ihssss~~

Salam!!
entry nie bukan untuk menghentam pak andam,, chef,,  mahupun sesiapa sahaja lah,,,
entry nie hanya mahu bertanyakan pendapat anda semua sebagai blogger tentang sejauhmanakah kesesuaian orang lelaki dalam melakukan sesuatu perkara,,, 
idea popoi perolehi dari seorang sahabat (perempuan)..
first! sesuaiker lelaki jadi juru make up???
kenapa tak perempuan???
mungkin bagi popoi lelaki nie lebih berjiwa seni berbanding perempuan,,,
lau juru make up jerp otak kita mesti pkir lelaki lembut,,
lelaki nie ada taman dalam hati dia,,, kdang2 ada gak juru make up yg keras ,,,
tapi,, kenapa bidang make up yg jadi pilihan???
haaha,,, minat la kot,,, ^_^ kan besh solek muka org,,,
tringat budak pompan kat tempat kje,,, senyum tengok cermin sorang2,, ingatkan nak wat per,,,
rupanya nak letak blushing kat PIPI !! ahhahaha kne senyum ker???
popoi x tau la,,,, huuuhuu +_+

hah! nie yang kedua! sesuaiker lelaki MENJAHIT????
hermm,, pada popoi,, lelaki menjahit xde masalah~~ its okay! ^_^
kadang2 tuh,, jahitannya lebih kemas dri perempuan,,,
lelaki nie teliti lebih sikit dri perempuan,, ahhahahaha
senang lau lelaki yg jahit,, xde la malu org lelaki nk ukur badan tuk wat baju,,, ahhahaa
lau perempuan yang ukur???
itu rezeki namanya,,, allalalalala joke2!

yg terakhir!! sesuaiker lelaki memasak?????
of coz la sesuai!! jawapan pasti dari popoi,, ehehhehee
serius,,, popoi pun pandai masak,,, hehehe ^_^
lelaki lau masak SELALUNYA lebih sedap dari perempuan masak,,, hahahaha
x puas hati??? buktinyer tngok la chef2 terkemuka negara kita,,, ehehhee
kebanyakannya semuanya lelaki,,,,
so,, x mustahil lah,,, lelaki masak lebih sedap dri perempuan,,,,
hahaahaha,,, ^_^

ini just pandangan popoi sahaja k kwn2,,, ehhee lau ada pandangan sendiri,,,
jgn malu2 tuk komen yer!!
^_^

p/s : masakan mak popoi tetap la terbaik,,, heeeeeee ^^



9 comments:

  1. a ah..
    chef ramai laki la..
    sbb jiwe seni ..
    tu pndapat aku la..

    kalo nengok astro AFC.. kan ramai laki kan.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. haha, kalau tgk international chef pon, ramai laki gak..memang tak ku nafikan lelaki lagi pandai memasak.. :P

    p/s : pompuan masak utk laki dia je :)

    ReplyDelete
  3. bg sy semua pun okay jek. asl x suke lelaki itu dah cukup baik. da la x rmi nk suke laki gak. uh! kesian pompuan. hehe.

    yg penting passion kite dlm wt sesuatu bende. buat ape yg kita suke so kita bole enjoy at the same time. btol?

    ReplyDelete
  4. lelaki ni multi talent, semua boleh buat.. hoho

    ReplyDelete
  5. atcelli , semua perempuan buat , lelaki pun bole buat .no problem punyaaa . ye dak ?? ^_^

    ReplyDelete
  6. yer2,, ehhehee ^_^ tq komen!

    ReplyDelete
  7. solekan andam lelaki lagi chantek! sb depa seni :) masakan lelaki lg sdp sb die lbh kpd formula mskn. .. jahitan lelaki lagi smart cuz die lagi kreatif!. sokong semua sekali. huhu tp tk b'mkna prmpn tk okay yee.. gggrrr~

    ReplyDelete
  8. haha.. bole je laki jdi chef..
    ayh has sorg chef.. xlmbut pun..
    lgpun ayh citer, laki lg ssuai jdik chef sbb jdik chef nih mmrlukan tenaga y bnyk.. kalo msk, bkn pki periuk kecik3.. hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...