Terima Kasih Semua !

Tuesday, 16 August 2011

Apabila Popoi Kehabisan Idea Episod 2 !!

Salam!!
heeehee,,, gua kehabisan idea la der,,,,,,
=_=
hye semua! popoi terkurang aktif lak dlm update blog semenjak dua menjak nie,,,
ehehe byk kje,,, n penat bekerja,,, ahahhaa
eh,, wartawan yg popoi bayar dah dtg lah,, lalalalaaa

hye popoi! kita bertemu g dlm episod kedua,, nape ek popoi letak gbr nieh??
saja je kan nk populariti murahan... 
lol ko,, popoi sje2 nk letak pun salah ker?? bukan gbr ko pun,, lalalalalaa,,,
nie gbr mlm tadi sebelum masuk tido k,, sempat snap,, kih3,,
ok x??

x ok pun,, =_+,,, hah,, apa perkembangan blog popoi skunk??
blogpopoi skunk nieh cam biasa r,, maintainkan pageview tiap2 ari,,,
heehee selain tuh,, entry yg cber popoi wat,, popoi ske cmpo2kan antara
personal dan kritikan sosial,, tu jerp,,, malas plak nk wat sesuatu yg berbeza,, kah3

hermm,, nuffnang lak? ok ker????? mesti x ok kan,, kih3,,,
yg ko nk ktawe kan aku psal??
hahahaha, nuffnang popoi ok jerp,,, popoi dah dapat BE kedua,,,
lau iklan biasa yg kne klik tu pun ok,, ehhehee
lau popoi tngok earning kat nuffnang tu kan,,,
senyum je ler,,, ehhehe rezeki kan,,,,

follower lak?? makin bertambah x??
bertambah la sikit2,,,, ehehhee sapa nak follow tu silakan la,,,
popoi x paksa,,, lau follow popoi sbb entry yg popoi wat g popoi suka,,,
ehhehehee
tu tndenyer korunk suka entry2 popoi,,, 
ssah lorh nk bgi org suka,,,
kan3!!
popoi suka au korunk sume komen-komen,, ehehe
dengan komen yg ada barula popoi tau respond dripd korunk semua,,,
suke ker,,, x suke ker,,,,

dgr citer popoi jdi ikon PINK bOY er kat Rakan Blogger klik1malaysia??
eh,, mne tau nie?? ahhaha tu sje lorh suka2,,,
g pun mse tu pro pic tgh warna pink,,,
budak2 dlm tu pun sporting2 n agak aktif gak la,,, ehehhee
so,, layan je la,,,
korunk2 yg lom join group nie kat fb,, taip jep rakan blogger klik1malaysia kat fb k!
happening!

popoi! baju raya warna apa?? ehhe
aik,, sibuk nak tau kan,, hahaaa warna purple! korunk?? ehhehee
cantek lorh purple,, ehehhee
npk segak jerp,, ^_^
segak ker??? lalalalaa
tunggu gambar k,, ehehhee

duit raya ada x tuk bgi rakan2 blogger???
erkkk,,, semputttt~~~~~~~~~
no komen no komen~~~ +_+

xnak wat segmen raya??
hermmm,, lau line mengizinkan,,, lappy kuar wad,,
insyaallah,,,, lalallalalalaa,,,,,

ok la,, bosan layan popoi,, nk cari blogger lain lak,, ehhee daa!!
ok2,, slm!,, jge diri yer,,, ehehhe

^_^

p/s : komen lerr~~~~~ hulurkan idea~~~ T_T
jumpe di episod ke 3 lau popoi kekeringan idea k! 





11 comments:

  1. yg tulisan warna biru ada org tanya ke apa?

    ReplyDelete
  2. yup2,, ehehe wartawan tnyer,, ehehehe ^_^ nie mesti x baca episod satu nie kan,, ehehehhee

    ReplyDelete
  3. lol~! nana nk jd wartawan baru kat sni boleh tak popoi?

    ReplyDelete
  4. popoi kalah artis tau.. hehehe.. bydaway popoi jgnla letak tulisan kaler terang2 mcm tu.. poning mot bc.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. hehehee,, ok2,, ehhehe ^_^ kritikan diterima,, =)

    ReplyDelete
  6. mcm tanya snd jawb snd jek..

    hahaha..
    okbai !

    ReplyDelete
  7. hahahaha~~ paksa adek sruh tnyer,,,, skrip dah ada,,aalallalala

    ReplyDelete
  8. hahahhaa~ umie nk ker?? hermm,,, ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...