Terima Kasih Semua !

Sunday, 24 July 2011

Korang tau ker ape tu NASI UJANG ???

Salam!!
hehe,, first skali alhamdulillah sebab aku dah kenyang mkn nasi ujang nie tadi,,,
korunk tau ke ape tu nsi ujang??
aku rasa org2 johor tau la kot,,
ehheee
nasi ujang tuh boleh terdiri drpd nasi putih @ nasi goreng yg disertai dgn lauk ayam yg dimasak bersama cili padi dan kacang panjang,,,
rasanya pedas,,,
yg penting sedap!!
huuhuu
mula2 dlu pun aku xtau sgt sal nasi nie,,,
tapi,, pas try sekali,, konfom nk lagi,,,
pernah la pengalaman kan,, aku n kwn2 pergi mcm2 kedai tuk rasa nasi ujang mne yg sedap,,, (ari2 lain la k) hehe
mcm2 jenis der,,,
tapi aku da jumpe satu tmpat yg power,,,
x cri tempat lain dah,, ahahha
korunk patut try!
^_^

p/s : lau nk silakan la dtg kerumah~~ ^_^

4 comments:

  1. sentap! hari tuh xajak pon! :)

    ReplyDelete
  2. hahahaa~~ sapa sruh order mee grg!!! allalala

    ReplyDelete
  3. hahaha! betoi3!! sedap gkk nie nasi nie.. tp3,lom jumpa lagi lahh tempat yg betol2 power.. hehhe.. abg makan kt mane aekk? yg sodap cgt uh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...